Universitatea Craiova s-a calificat în turul 3 al Europa League şi o va întâlni pe AEK Atena

Partida retur din turul al doilea al Europa League, Universitatea Craiova - Honved, a fost un meci cu de toate. Goluri, accidentări, cartonaşe, întreruperi, dar şi intervenţia nefericită a suporterilor veniţi pe Ion Oblemenco.

240 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova s-a calificat în turul 3 al Europa League şi o va întâlni pe AEK Atena

Universitatea Craiova s-a calificat în turul 3 al Europa League şi o va întâlni pe AEK Atena

Cu toate acestea, la finalul meciului, care a avut parte atât de prelungiri, cât şi de lovituri de departajare, fericiţi au fost oltenii lui Corneliu Papură, care s-au calificat în turul 3 preliminar al Europa League.

Meciul Universitatea Craiova - Honved a avut un eveniment care le-a dat emoţii celor prezenţi. În minutul 40, Leftkovits, titularul din poarta lui Honved, a căzut prost după ce a ieşit pe o centrare, s-a ales cu o accidentare la genunchi şi a părăsit terenul după ce a leşinat. În locul lui a intrat Berla, un goalkeeper de doar 20 de ani, fără experienţă la asemenea nivel. Repriza a doua a avut şapte minute de prelungire, dar oltenii lui Papură nu au reuşit să puncteze în poarta ungurilor.

Nici în repriza a doua nu s-au produs schimbări pe tabela de marcaj, iar partida a intrat în prelungiri. Nici în cele 30 de minute nu s-au marcat goluri, dar finalul celei de-a doua reprize a fost întrerupt de centralul Arnold Hunter, care a fost doborât de o petardă şi de un obiect aruncate din peluză şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Afectat, acesta a fost schimbat cu arbitrul de rezervă.

La reluarea partidei, Craiova şi Honved au ajuns la loviturile de departajare, acolo unde portarul oltenilor, Pigliacelli, a fost erou. A apărat trei penalty-uri, în timp ce Alex Ioniţă, Fortes şi Alex Cicâldău au înscris de la punctul cu var şi au calificat-o pe Craiova în turul 3 preliminar al Europa League, acolo unde se va întâlni cu AEK Atena

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici