Universitatea Craiova, somată de primărie să părăsească arena Ion Oblemenco

Conducerea clubului Universitatea Craiova a fost somată de Primăria Municipiului Craiova să părăsească arena Ion Oblemenco, la data de 31 ianuarie, când va expira contractul ce are ca obiect concesionarea spaţiilor de antrenament şi competiţii din acest stadion.

33 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova, somată de primărie să părăsească arena Ion Oblemenco

Universitatea Craiova, somată de primărie să părăsească arena Ion Oblemenco la 31 ianuarie (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Într-o adresă trimisă la data de 12 ianuarie, primăria a anunţat clubul Universitatatea că, începând cu data de 31 ianuarie, contractul nr. 230 din 2002, încheiat între cele două instituţii, ce are ca obiect cesionarea spaţiilor de antrenament şi competiţii din cadrul stadionului Ion Oblemenco va înceta de drept, conform articolului 2 al actului adiţional nr.2 din 2007, la contractul de concesiune amintit.

În adresă se menţionează că Universitatea Craiova figurează în evidenţa Direcţiei de Finanţe cu o datorie de 36.784 lei din anii 2008 şi 2009, la care se adaugă majorări de întârziere.

Într-o altă notificare, trimisă la data de 13 ianuarie tot de către Primăria Craiova, clubul Universitatea Craiova este somat ca în termen de 15 zile să ramburseze suma de 2 milioane de lei, bani încasaţi de către club în vară, după încheierea unui contract de asociere.

Primăria menţionează în notificarea trimisă că Universitatea Craiova nu a respectat datele contractuale şi anume: intrare liberă pentru anumite persoane, cât şi obligaţia patronului clubului, Adrian Mititelu, de a nu denigra primarul şi instituţia primăriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici