Universitatea Craiova va juca pentru Cristi Minculescu

Vicepreşedintele clubului Universitatea Craiova, Lucian Mitu, a declarat, miercuri, că jucătorii olteni doresc să-i dedice o eventuală victorie în meciul cu formaţia Gloria Bistriţa solistului vocal al trupei Iris, Cristi Minculescu, care suferă de o boală ereditară, polichistică hepato-renală.

407 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova va juca pentru Cristi Minculescu

Universitatea Craiova va juca pentru Cristi Minculescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem un caz special, este vorba de unul dintre cei mai emblematici suporteri, un senior al suporterilor Universităţii, Cristi Minculescu, un prieten adevărat al Ştiinţei, un tip pentru care Universitatea este o religie. El trece prin momente foarte grele în această perioadă şi tocmai de aceea atât jucătorii, cât şi conducerea Universităţii doresc să-i fie alături. Jucătorii o să-i dedice victoria lui Cristi, pentru că nu luăm în calcul decât victoria în meciul cu Gloria Bistriţa", a spus Mitu.

Oficialul craiovean a precizat că solistul trupei Iris este aşteptat la meciurile următoare ale Universităţii: "Ce poate fi mai frumos pentru el în aceste momente decât ca echipa lui de suflet să-i dăruiască această victorie şi să fie alături de el. Este un moment de care el chiar are nevoie. Îl aşteptăm cu cea mai mare dragoste să fie alături de noi la următoarele meciuri".

Partida Universitatea Craiova - Gloria Bistriţa, din etapa a XIX-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.30.

Minculescu va fi operat în Germania, iar costurile transplantului de ficat în cazul lui - 47.000 de euro - vor fi suportate din Fondul Național de Asigurări de Sănătate.

Citeşte şi:

Cristi Minculescu s-a întors în ţară

Cristi Minculescu are nevoie de un transplant de ficat

Transplantul de ficat în cazul lui Minculescu, decontat de Sănătate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici