UPDATE Gesturi taxate dur: Ce pedeapsă a primit Cristiano Ronaldo, după eliminarea din partida cu FC Barcelona / Zidane reacţionează

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, eliminat în meciul Barcelona - Real Madrid (1-3) din Supercupa Spaniei, a fost suspendat cinci meciuri după ce l-a împins pe arbitrul Ricardo de Burgos Bengoetxea, scrie Marca.

6607 afișări
Imaginea articolului UPDATE Gesturi taxate dur: Ce pedeapsă a primit Cristiano Ronaldo, după eliminarea din partida cu FC Barcelona / Zidane reacţionează

Gesturi taxate dur: Ronaldo riscă să fie suspendat între 4 şi 12 meciuri, după eliminarea din meciul cu FC Barcelona. Zidane reacţionează

Starul de la Real Madrid a primit şi o amendă de 3.005 euro în urma incidentului. Cristiano Ronaldo a privit de pe bancă prima oră a meciului din El Clasico, dar a fost trimis în teren de Zinedine Zidane în locul lui Karim Benzema, în minutul 58. Portughezul a marcat în minutul 80, a primit cartonaş galben pentru că şi-a scos tricoul, în timp al doilea avertisment i-a fost acordat pentru o simulare.

În mod normal, pentru două cartonaşe galbene se stă doar un meci, însă Ronaldo l-a împins pe arbitrul Ricardo de Burgos Bengoetxea, iar Comisia de Disciplină l-a suspendat pentru cinci meciuri, astfel că cel mai important al Realului va absenta de la meciul retur din Supercupă, dar şi de partidele cu Deportivo La Coruna, Valencia, Levante şi Real Sociedad. Real Madrid poate face apel la decizie în termen de 10 zile.

Dacă suspendarea va rămâne neschimbată, starul portughez va reveni pe teren abia pe 20 septembrie, într-o partidă cu Betis Sevilla.


Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, riscă să fie suspendat între patru şi 12 meciuri, în urma eliminării din meciul cu FC Barcelona, jucat duminică, pe Camp Nou, şi câştigat de oaspeţi, scor 3-1, în prima manşă a Supercupei Spaniei.

Intrat pe teren în partea secundă, Cristiano Ronaldo a marcat pentru 2-1 în minutul 80 şi a primit cartonaş galben pentru modul în care a sărbătorit golul. Două minute mai târziu, arbitrul i-a acordat atacantului portughez şi cel de-al doilea galben şi l-a eliminat pentru simulare, la o fază în care Cristiano Ronaldo a căzut în careul advers după un duel cu Samuel Umtiti.

Decizia luată de Ricardo De Burgos Bengoetxea l-a surprins pe portughez, care s-a repezit apoi asupra arbitrului spaniol şi l-a împins, incident menţionat şi în raportul de joc. Cristiano Ronaldo riscă acum o suspendare între patru şi 12 meciuri, atât cât prevede regulamentul Federaţiei Spaniole de Fotbal în ceea ce priveşte bruscarea unui oficial.

În conferinţa de la finalul meciului, antrenorul campioanei Spaniei, Zinedine Zidane, a precizat că eliminarea jucătorului său a fost nedreaptă şi că va face apel ca să îl recupereze pentru partida retur.

Formaţia Real Madrid a învins, duminică seara, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Barcelona, în prima manşă a Supercupei Spaniei. Returul va avea loc pe 16 august, pe Santiago Bernabeu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici