UPDATE: Iancu: Balint nu va ajunge în finala Cupei României

(adaugă alte declaraţii ale preşedintelui de la FC Timişoara, Marian Iancu)

1 afișare

Preşedintele CA al FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, duminică seară, la Sport.ro, că antrenorul Gabi Balint nu va conduce echipa timişoreană în finala Cupei României, cu CFR Cluj, din 10 iunie, de la Târgu Jiu.

"Sigur Gabi Balint nu va ajunge în finala Cupei României. Ar fi prea riscant", a declarat Iancu.

"Între Petrescu si Balint e o diferenţă de la cer la pământ. Şi între Răzvan Lucescu şi Gabi Balint este o diferenţă mare. Am crezut că pe Balint o să îl ajute echipa. Aveam o limuzină la cheie şi trebuia să o conducă. Nu a reuşit. El s-a izolat de toată lumea şi nu a acceptat nicio informaţie de la alţii. A vrut să fie atotputernic şi a ratat. Nu va apuca să joace finala Cupei Romaniei. Va fi alt antrenor. La golul nostru cu Dinamo, jucătorii nu l-au băgat în seamă pe Balint. Gabi Balint trebuia să se întrebe de ce nu l-am sunat în ultimele trei săptămâni. Nu vorbesc cu Gabi Balint, nu avem subiect. El ştie mai mult fotbal, acolo se pricepe. Eu mă pricep la rezultate. Nu va fi nici la Braşov", a afirmat Iancu.

FC Timişoara a pierdut, scor 1-2, meciul cu Unirea Urziceni, din penultima etapă a Ligii I.

Gabi Balint a fost numit antrenor la FC Timişoara la finalul turului actualului sezon. El a obţinut zece victorii, două remize şi a înregistrat patru eşecuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici