Uruguay surclasează campioana mondială la Buenos Aires

Argentina a suferit prima înfrângere în preliminariile sudamericane pentru Cupa Mondială, joi noaptea, chiar pe teren propriu. Furnizoarea surprizei, Uruguay, s-a impus la Buenos Aires cu 2-0, la capătul unui meci în care Messi şi compania au fost de nerecunoscut.

413 afișări
Imaginea articolului Uruguay surclasează campioana mondială la Buenos Aires

Uruguay surclasează campioana mondială la Buenos Aires

Argentina a pierdut primele puncte în cele cinci meciuri din calificările pentru Cupa Mondială, dar şi-a păstrat locul în fruntea clasamentului.

Golurile marcate în fiecare repriză de Ronald Araujo şi Darwin Nunez au adus victoria Uruguayului în faţa Argentinei lui Lionel Messi, într-o partidă tensionată pe stadionul Bombonera din Buenos Aires.

Vizitatorii au fost mai buni de la început până la sfârşit, iar victoria îi plasează pe locul doi în clasament, cu 10 puncte, la două în spatele Argentinei.

Araujo a marcat în minutul 41 cu un şut din prima din interiorul careului care l-a depăşit cu puţin pe portarul Emiliano Martinezm, iar Nunez a asigurat punctele cu o finalizare ordonată pe contraatac în minutul 87.

"Sunt o echipă puternică şi fizică şi au jucat cu mai multă intensitate. Ne-am chinuit foarte mult să ne găsim pe noi înşine şi jocul nostru", a declarat Messi pentru TyC Sports.

"Nu ne-am simţit niciodată în largul nostru, nu am găsit o modalitate de a ajunge în posesia mingii sau de a controla acţiunile, nu am reuşit să avem posesii lungi, nu ne-am creat ocazii şi am făcut jocul pe care l-au dorit ei, în ritmul lor. Sunt o echipă fizică, una care aduce mult pericol pe contraatacuri şi au arătat asta prin golurile pe care le-au marcat".

Columbia este pe locul trei, cu nouă puncte, cu unul în faţa Venezuelei, care a remizat fără goluri acasă cu Ecuador, locul şase, care se află la un punct în spatele Braziliei, ocupanta locul cinci, cu şapte puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici