Usain Bolt poate deveni mai rapid (Galerie Foto)

Antrenorul Glen Mills, tehnicianul triplului campion olimpic Usain Bolt, a declarat că sportivul jamaican trebuie să-şi îmbunătăţească în acest sezon startul pentru a putea să-şi amelioreze recordurile mondiale.

16 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt poate deveni mai rapid (Galerie Foto)

Usain Bolt poate deveni mai rapid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am identificat trei lucruri importante în startul său care le putem corecta în acest sezon. Cred că peste unul sau două sezoane, poate deveni un specialist în plecări, cel mai rapid sprinter pe care l-aţi văzut vreodată", a spus Mills.

Bolt, care este medaliat cu aur la JO de la Beijing în probele de 100 m, 200 m şi cu ştafeta de 4x100 de metri, şi-a surclasat cu uşurinţă adversarii şi a stabilit noi recorduri mondiale în probele de sprint (9 secunde şi 69 sutimi la 100 m şi 19 secunde şi 30 de sutimi la 200 m).

"Nu ştiu cât de repede poate alerga Bolt, dar ştiu că este capabil să fie şi mai rapid de atât, acesta este doar începutul", a completat Mills.

 

 

 

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici