UTA a obţinut amânarea achitării datoriei către Steaua

Noua conducere a grupării UTA Arad a obţinut amânarea achitării datoriei de 200.000 de euro către clubul Steaua, rezolvând astfel una din cele două decizii de neprogramare în campionat, dictate împotriva clubului arădean.

18 afișări
Imaginea articolului UTA a obţinut amânarea achitării datoriei către Steaua

UTA a obţinut amânarea achitării datoriei către Steaua

Preşedintele executiv Nicolae Chiş a obţinut amânarea din partea preşedintelui CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală. "Mai avem de discutat cu Marian Spiru, dar sper să ne înţelegem şi cu el", a precizat Gheorghe Vaczi junior, membru în noul Comitet Director.

Cea de-a doua decizie de neprogramare a fost dată din cauza datoriei de 36.000 de euro către fostul director executiv Marian Spiru.

Între timp, noua conducere încearcă să alcătuiască un lot de jucători cu care UTA să poată evolua în campionat. În această iarnă, UTA i-a pierdut pe toţi jucătorii seniori din lotul cu care a încheiat turul campionatului, mai puţin sârbul Branko Radovanovik şi portughezul Rolando Edson, care sunt accidentaţi de mai mult timp.

Citeşte şi

U Cluj şi UTA Arad nu vor fi programate în etapa a XVIII-a a Ligii II-a

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici