UTA Arad a transferat un mijlocaş nigerian de 22 de ani: "Sunt foarte bucuros că am semnat cu UTA Arad"

Clubul de fotbal UTA Arad a anunţat joi că a perfectat transferul mijlocaşului nigerian Philip Otele, adus de la echipa lituaniană Kauno Zalghiris, cu care a evoluat în Europan Conference League.

100 afișări
Imaginea articolului UTA Arad a transferat un mijlocaş nigerian de 22 de ani: "Sunt foarte bucuros că am semnat cu UTA Arad"

Sursa Foto- UTA Arad, Facebook

Fotbalistul nigerian de 22 de ani, s-a născut pe 15 aprilie 1999, în Port Harcourt, Nigeria. Acesta evoluează pe postul de mijlocaş lateral stângă, dar poate evolua şi în partea dreaptă sau atacant.

A evoluat în carieră pentru Teesside University şi Wolvinston FC din Anglia, iar la clubul arădean a ajuns din Lituania, de la Kauno Zalgiris.

Cu echipa lituaniană a evoluat în preliminariile Conference League, unde a oferit şi o pasă de gol în meciul cu Europa FC. În total, pentru Kauno Zalgiris a evoluat în 70 de meciuri, a înscris de 13 ori şi a oferit 5 pase decisive.

„Sunt foarte bucuros că am semnat cu UTA Arad. Abia aştept să am un impact în această echipă şi să îmi ajut colegii, antrenorii şi pe toată lumea implicată. Cred că avem o echipă foarte bună, cu un staff bun în jurul nostru.

Nu am vorbit cu jucătorii care au evoluat în Lituania şi sunt acum la UTA (Vorobjovas, Baravykas, Laukzemis n.r.), dar am jucat împotriva lui Vorobjovas. Am rugat câţiva oameni să îi contacteze pentru a lua informaţii despre UTA şi despre cum sunt lucrurile aici, iar ei s-au întors cu păreri pozitive, iar acest lucru este important pentru mine.

Cantonamentul este foarte bun, avem facilităţi excelente, ne antrenăm de două ori pe zi. Abia aşteptăm primul joc oficial, sunt convins că toată lumea va fi pregătită.

Fanilor le transmit să îşi păstreze încrederea în noi pentru că le vom aduce victorii şi vom accede în play-off." , au fost primele cuvinte ale lui Philip Otele, pentru site-ul clubului, după semnarea contractului.

Arădeni au mai anunţat miercuri încă un transfer, al masivului atacant canadian Easton Ongaro, sosit de la FC Edmonton, dar şi despărţirea de Ioan Hora şi Liviu Antal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici