UTA Arad - Farul, scor 0-1

Formaţia UTA Arad a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Farul Constanţa, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I, în care unicul gol a fost înscris de Amoreirinha, de la gazde, în propria poartă.

9 afișări

Amoreirinha a reluat cu capul în propria poartă, în minutul 42, din faţa portarului Daniel Tudor, o minge venită de pe partea stângă.

Iniţial, în echipa de start la UTA era trecut Edson, însă acesta i-a spus tehnicianului Gabriel Stan, după încălzire, că are probleme la picior, şi a fost înlocuit cu Mircea Ilie.

La începutul meciului s-a ţinut un minut de reculegere în memoria preşedintelui Federaţiei Olandeze de Fotbal (KNVB), Jeu Sprengers, fost trezorier al UEFA, decedat la sfârşitul săptămânii trecute.

Galeria echipei arădene, aflată în conflict cu jucătorii, a preferat să urmărească meciul de pe ultimele rânduri, unde au afişat, la începutul partidei, două bannere: "Vreţi linişte?", "Aveţi linişte". În minutul 35, fanii arădeni au mai scos un banner cu mesajul "La discotecă seară de seară dansaţi. La meci pe teren nicio repriză nu rezistaţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici