UTA Arad nu are un mijlocaş stânga

Antrenorul echipei UTA Arad, Marin Barbu, este îngrijorat pentru că, deşi a solicitat toată iarna un mijlocaş de bandă stângă, nu s-a reuşit nici un transfer.

1 afișare
Imaginea articolului UTA Arad nu are un mijlocaş stânga

Marin Barbu, îngrijorat pentru că nu are un mijlocaş stânga (Sursa: Mediafax Foto)

Mai mult, problemele la echipa de fotbal UTA Arad pe partea stângă s-au acutizat. După ce Cosmin Paşcovici s-a accidentat şi nu va putea relua antrenamentele decât în vară, s-a mai accidentat şi fundaşul Nicola Vasilievic. Pentru a-i suplini lipsa, Barbu a improvizat cu Dorin Mihuţ, care din fundaş dreapta a fost trecut pe banda stângă. "Vasilijevici are tendinită şi nu ştiu cât va sta. Am încercat o soluţie cu Mihuţ care a dat satisfacţie. Dacă nu se va putea conta pe Vasilijevici, vom încerca cu Mihuţ pe stânga, dar la mijlocaşii centrali e buba. Oliveira nu percutează iar cu Mărginean nu ştiu ce se întâmplă", a spus Barbu.

Accidentările l-au obligat pe antrenorul echipei arădene să reţină în lot doi dintre tinerii jucători pe care intenţiona să-i împrumute la Victoria Nădlac în liga a treia.

Fundaşul Pascariu şi mijlocaşul Melinte au rămas la UTA.

Un alt jucător pregătit pentru Nădlac, mijlocaşul Polgar a ajuns până la urmă la CS Ineu, tot în liga a treia, el având contract cu acestă grupare până în vară.

"A fost în toamnă acolo şi a mai încasat o sumă de bani. Am discutat cu el şi l-am lăsat acolo, pentru că nu poate returna banii", a explicat Lucian Tetilean, şeful centrului de copii şi juniori de la UTA.

 Polgar este jucătorul echipei UTA, dar a fost împrumutat la începutul sezonului pentru un an la CS Ineu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici