UTA Arad obţine prima victorie a sezonului, 1-0 cu Poli Iaşi

UTA Arad a învins, vineri seara, în primul meci al etapei a 4-a a Superligii, pe Politehnica Iaşi, obţinând prima victorie a sezonului, în faţa propriilor suporteri.

65 afișări
Imaginea articolului UTA Arad obţine prima victorie a sezonului, 1-0 cu Poli Iaşi

UTA Arad obţine prima victorie a sezonului, 1-0 cu Poli Iaşi

După ce etapa trecută furnizau surpriza începutului de sezon, învingând Farul Constanţa în deplasare, ieşenii s-au recunoscut învinşi pe Arena Francisc Neuman, singurul gol al gazdelor fiind marcat în minutul 8 de slovacul Andrej Fabry, cu un şut deviat, din marginea careului de 16 metri.

Phelipe a avut două şanse de a egala înainte de pauză, pentru ca Roman şi Hlistei să rateze şi ei ocazii clare de gol în prima parte a reprizei secunde.

Samayoa a egalat în cele din urmă, în minutul 80, la capătul unei centrări, însă reuşita a fost anulată de VAR, pe motiv de offside.

Mai mult, ieşenii au rămas şi în 10 oameni, pe final de meci, când acelaşi Samayoa a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, în al 8-lea minut suplimentar de joc.

UTA Arad are acum 4 puncte, în timp ce moldovenii rămân cu cele 3 puncte din victoria împotriva Farului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici