UTA Arad şi FC Voluntari, remiză albă la ultimul meci al anului pe Arena Francisc Neuman

UTA Arad şi FC Voluntari au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul din etapa a 11-a a Superligii, după un meci dominat teritorial de gazde, dar în care un singur şut a prins cadrul porţii.

123 afișări
Imaginea articolului UTA Arad şi FC Voluntari, remiză albă la ultimul meci al anului pe Arena Francisc Neuman

UTA Arad şi FC Voluntari, remiză albă la ultimul meci al anului pe Arena Francisc Neuman

Prima repriză a consemnat un total de 9 cornere, care nu au adus însă nici o ocazie demnă de remarcat. Singurul şut pe cadrul porţii i-a aparţinut lui Micovski, care nu a reuşit să-l învingă pe Jesus Fernandez.

După pauză, Voluntari a cedat posesia, dar gazdele nu au reuşit să fie periculoase. Fabry a avut cele mai iportante acţiuni la poarta lui Fernandez, dar şuturile sale din debutul reprizei şi din ultimul minut suplimentar de joc nu au nimerit ţinta.

UTA Arad e pe loc de baraj (14), cu 9 puncte, în timp ce FC Voluntari e pe 12, cu 11 puncte.

Arena Francisc Neuman a fost gazdă pentru UTA Arad ultima oară în acest an. Gazonul urmează a fi schimbat, iar Bătrâna Doamnă va disputa meciurile de pe teren propriu la Oradea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici