UTA, scufundată acasă de FC Argeş. Gazdele au primit două cartonaşe roşii pe final

Argeşenii s-au impus la limită, cu 1-0, iar arădenii au terminat meciul în 9 oameni, ajungând totodată la al şaselea meci fără victorie, din care 4 înfrângeri.

162 afișări
Imaginea articolului UTA, scufundată acasă de FC Argeş. Gazdele au primit două cartonaşe roşii pe final

UTA, scufundată acasă de FC Argeş. Gazdele au primit două cartonaşe roşii pe final

După acest meci, FC Argeş a urcat pe locul 8, cu 20 de puncte, în timp ce „bătrâna doamnă” e într-o situaţie tot mai grea, ocupând locul 14, cu 16 puncte.

Gazdele au avut prima ocazie de gol în minutul 12, şutul lui Dobrescu trecând peste poartă.

Straton a ieşit apoi în evidenţă, intervenind bine la mingea trimisă cu capul de Benga.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 27, prin Garita, care a marcat din careu, angajat ideal de Njike.

Peste câteva minute, UTA a ratat şansa de a egala, şutul lui Otele fiind reţinut de Straton, pentru ca în minutul 35 Postolachi să trimită puţin pe lângă poartă.

Arădenii s-au arătat mai ofensivi în partea secundă, fără rezultat pe tabelă. Mai mult, argeşenii au bifat prima ratare a reprizei, când Bertrand, singur cu portarul, însă şutat în plasa laterală.

Stahl şi Postolachi au avut şansa egalării, primul şutând peste din poziţie ideală, iar execuţia celuilalt fiind rezolvată de fundaşul dreapta Tofan.

Arădenii au jucat în zece oameni din minutul 86, când Şteau a primit cartonaşul roşu pentru o lovitură cu cotul asupra lui Tofan. Erico a fost eliminat şi el în minutele suplimentare de joc.

Acesta a fost primul meci al lui Marius Croitoru pe banca piteştenilor, după ce l-a înlocuit pe Andrei Prepeliţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
uta,
fc argeş,
superliga

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici