UTA vrea să-l împrumute pe Mugurel Buga

Clubul UTA intenţionează să îl împrumute pe atacantul echipei Rapid, Mugurel Buga, directorul executiv al grupării ardelene, Paul Cazan, declarând, joi, că urmează să demareze negocierile cu oficialii giuleşteni.

1 afișare
Imaginea articolului UTA vrea să-l împrumute pe Mugurel Buga

UTA vrea să-l împrumute pe Mugurel Buga

"Deocamdată nu am avut negocieri clare. Am încercat să-l contactez pe domnul Zotta, dar nu-mi răspunde la telefon. Poate a reuşit între timp domnul Bara. Mai vedem", a spus Paul Cazan.

El a explicat că varianta agreată de arădeni ar fi un împrumut al jucătorului pe patru luni, ţinând cont de poziţia retrogradabilă a echipei UTA în clasament.

Atacantul Mugurel Buga nu a fost inclus de antrenorul echipei Rapid, Mircea Rednic, în lotul pentru stagiul de pregătire din Cipru. Rednic a explicat că Buga nu mai intra în vederile sale pentru partea a doua a sezonului 2007/2008, după transferul lui Daniel Pancu.

Un alt jucător dorit de conducerea clubului UTA este fundaşul formaţiei CFR Cluj, portughezul Amoreirinha. UTA a ajuns la o înţelegere cu oficialii clujeni, dar acum aşteaptă ca jucătorul să revină din Portugalia pentru a obţine şi acordul acestuia.

"Îl aşteptăm. Mai are două zile de stat în Portugalia. Aşteptăm să se decidă dacă vine, cu responsabilii conducerii s-a discutat", a precizat Cazan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici