Vaidisova: Halep este o mare jucătoare, voi da totul în meciul cu ea

Sportiva cehă Nicole Vaidisova a declarat că Simona Halep, adversara din turul doi de la Miami Open, este o jucătoare foarte bună, subliniind că speră să aibă o prestaţie bună în întâlnirea cu numărul 3 mondial, informează wtatennis.com.

358 afișări
Imaginea articolului Vaidisova: Halep este o mare jucătoare, voi da totul în meciul cu ea

Nicole Vaidisova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a învins-o, miercuri, pe Timea Babos (Ungaria - locul 87 WTA) venită din calificări, scor 6-1, 7-6 (4), şi s-a calificat în turul doi la Miami Open, unde va juca în compania numărului 3 mondial, Simona Halep.

Aceasta a fost prima victorie pentru Vaidisova în circuitul WTA după succesul în faţa Laurei Granville la Memphis în 2010.

"A trecut mult timp şi mă bucur că am obţinut o astfel de victorie. Mă bucur că voi avea ocazia să joc cu Halep. Evident că nu am mai întâlnit-o, nu cred că era prin zonă când jucam eu. Dar acum are un sezon minunat şi este o jucătoare mare. Tot ce pot face este să dau totul pe teren şi să sper că va fi un meci bun", a declarat Vaidisova.

Fostă ocupantă a locului 7 WTA în 2007, Vaidisova, 25 de ani, este acum pe poziţia 328 WTA şi a primit un wild card pentru competiţia din Florida.

Sportiva din Cehia a fost între 2004 şi 2009 unul dintre cele mai promiţătoare tinere talente din circuit. Semifinalistă la Australian Open (2007) şi la Roland Garros (2006) şi câştigătoare a şase turnee WTA, dintre care trei în trei săptămâni, şi a unor premii în valoare totală de 2,74 de milioane de dolari, Vaidisova a decis în martie 2010 să se retragă, invocând lipsa motivaţiei. Ea a ocupat cea mai înaltă poziţie în ierarhia jucătoarelor profesioniste - locul 7, la 14 mai 2007, când avea 18 ani, după ce pătrunsese în Top 10 WTA cu un an înainte. Nicole Vaidisova a câştigat primul său titlu WTA în 2004, la Vancouver, la 15 ani şi trei luni. Ea a revenit în circuit în septembrie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici