Valdano: Suntem o echipă ambiţioasă, vom continua să luptăm

Directorul general al grupării Real Madrid, Jorge Valdano, a declarat că echipa sa va continua lupta pentru titlu în Spania, chiar dacă, în urma eşecului cu Osasuna Pamplona, scor 0-1, se află la şapte puncte de liderul FC Barcelona.

7 afișări

"Suntem un club ambiţios şi am învăţat de la cei care au făcut un Real grandios drumul pentru a continua lupta", a declarat Valdano.

Valdano a apreciat drept "dur" rezultatul meciului cu Osasuna, subliniind că există şi partide "care se termină prost".

Tehnicianul Jose Mourinho a afirmat că nu are nimic de reproşat jucătorilor săi, care au luptat şi şi-au făcut treaba cu demnitate. "Situaţia este dificilă gândindu-ne la FC Barcelona, însă acum trebuie să ne preocupe partida de miercuri", a spus Mourinho.

"Campionatul se îndepărtează de Real", a scris Marca; "La şapte puncte!!", au notat AS şi El Mundo Deportivo, în timp ce Sport a titrat: "Barca este mai aproape de titlu ca niciodată".

Însă olandezul Johann Cruyff, fost preşedinte de onoare la FC Barcelona, a scris, în El Periodico, că nimeni nu trebuie să "îngroape Realul": "Titlul nu este decis. Şapte puncte sunt multe, dar FC Barcelona nu trebuie să facă niciun cadou. Dar, atenţie, nu îngropaţi Realul".

După 21 de etape, FC Barcelona, cu 58 de puncte, conduce în clasament, urmată de Real Madrid, cu 51 de puncte. În campionatul Spaniei au mai rămas de disputat 17 etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici