Video Valentin Năstase, acuzat că s-a bătut cu fosta sa soţie

Fostul fotbalist al echipei Dinamo, Valentin Năstase, a fost acuzat că s-a bătut cu fosta sa soţie, Andreea, sâmbătă noaptea, în scandal fiind implicată şi actuala prietenă a jucătorului.

23 afișări

Andreea Năstase a vrut să-şi recupereze din bunurile aflate în casa din Piteşti, care, după decizia de divorţ, a rămas sportivului, prin hotărârea instanţei. Iniţial cei doi s-au certat, iar apoi au trecut la agresiuni fizice reciproce, în care a fost implicată şi actuala prietenă a fotbalistului. Toţi cei trei protagonişti au suferit excoriaţii.

Potrivit politiştilor, după ce au dat declaraţii, Andreea Năstase şi Valentin Năstase au depus plângeri, unul împotriva celuilalt, la secţia nr. 4 de poliţie din cartierul Gavana din Piteşti

"Chiar acum depun plângere la poliţie pentru violare de domiciliu. Eu am fost cel agresat de ea. Eu nu am lovit-o. Deocamdată nu pot să vă spun mai multe despre ce s-a întâmplat", a declarat Năstase.

Andreea Năstase a afirmat că fostul ei soţ a fost cel care a declanşat scandalul. "Am fost să-mi iau hainele, era împreună cu o femeie, el a început scandalul, m-au lovit şi el şi ea, am urme
care dovedesc agresiunile. Am depus plângere la poliţie şi vreau să vă mai spun că din luna august nu a mai plătit pensie alimentară fetiţei în vârstă de 6 ani, motivând că de când nu mai este la Dinamo Bucureşti, nu mai are venituri stabile", a explicat ea.

Instanţa l-a obligat pe Valentin Năstase la plata unei pensii alimentare de 2000 de euro lunar, până când fetiţa sa va deveni majoră, şi i-a fixat fotbalistului un program riguros de vizitare a fetiţei.

Năstase a debutat în fotbal la Gloria Bistriţa, în 1993. S-a remarcat la FC Argeş, după care a ajuns la Dinamo, de unde a fost selecţionat şi la echipa naţională. De la Dinamo, s-a transferat la Genoa, iar apoi a mai jucat la Palermo, Bologna şi Ascoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici