Valentin Năstase şi-a reziliat contractul cu Dinamo

Fundaşul Valentin Năstase şi-a reziliat, miercuri, contractul cu Dinamo, după greşeala comisă la primul gol înscris de formaţia italiană SS Lazio Roma, în partida din turul III preliminar al Ligii Campionilor, a declarat agentul jucătorului, Ana Maria Prodan.

1 afișare
Imaginea articolului Valentin Năstase şi-a reziliat contractul cu Dinamo

Valentin Năstase şi-a reziliat contractul cu Dinamo

"Am reziliat contractul cu Dinamo. Am actele lui şi se poate spune că Vali Năstase este jucător liber. Ne-am întâlnit cu conducerea clubului şi cu antrenorul Mircea Rednic şi s-a decis rezilierea contractului. De azi-nopate, stau pe telefoane cu Vali şi am decis împreună că e mai bine să renunţăm la contract. Nu se mai pune problema dacă jucătorul vrea să continue sau nu. Un jucător cu un asemena nume, cu o astfel de carieră, nu poate sta cu frică pentru că vin suporterii peste el acasă. Mulţi suporteri întreba unde stă. Dar Vali nu este nici primul nici ultimul care greşeşte. În prima repriză a fost în nota echipei, iar apoi a greşit, dar fotbalul este un joc totuşi. Am discutat cu Vali şi am decis că asta e soluţia ideală, liber de contract fără niciun fel de pretenţie financiară nici din partea lui şi nici din partea clubului Dinamo. Şi am terminat bâlciul", a declarat impresarul Ana Maria Prodan.

Agentul jucătorului spune că a început deja să-i caute o altă echipă fundaşului. "Am început să dau telefoane în ţară şi în străinătate să anunţ că jucătorul este liber şi vom vedea ce se va găsi. Nu moare Vali Năstase, nu rămâne pe drumuri pentru că e un jucător cu experienţă", a spus Prodan.

Valentin Năstase a semnat în luna iunie un contract valabil pe 2 ani cu Dinamo, după ce retrogradase cu formaţia Ascoli în Serie B italiană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici