Valentin Simion nu doreşte o reziliere de contract

Atacantul echipei Pandurii Târgu Jiu, Valentin Simion, a declarat, miercuri, că nu s-a luat o decizie finală în ceea ce priveşte viitorul său şi a precizat că ar dori să continue la gruparea gorjeană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

18 afișări

"Nu s-a luat nicio decizie încă şi nu ştiu nimic cu privire la situaţia mea. Am avut discuţii cu preşedintele dar nu s-a luat nici o decizie. Eu aş vrea să rămân dar în ultimele zile nu m-am mai antrenat aici. Nu vreau să mai comentez ce a fost, ce s-a întâmplat, nu mă mai interesează dar vreau să aflu odată ce o să fac, să-mi văd de treaba mea şi să mă antrenez. Eu o să încerc să mă antrenez sub comanda antrenorului Sorin Cârţu, dacă o mai fi cazul. Acum vom vedea ce decide conducerea clubului", a spus Simion.

Referitor la conflictul de la echipă dintre jucători şi antrenor, Simion susţine că el şi-a spus doar nemulţumirile sale: "Fiecare a avut câte-o nemulţumire şi şi-a spus-o, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu au fost două tabere sau două probleme. Acum sunt în scandal şi nu are rost să mai intrăm în subiectul ăsta. Voi face ce va decide preşedintele".

Antrenorul Sorin Cârţu a dezvăluit însă care au fost nemulţumirile lui Simion care a precizat la şedinţa cu echipa că antrenamentele sunt monotone şi că el nu vrea să se antreneze noaptea: "Simion spune că sunt antrenamentele monotone şi nu le face cu plăcere de câteva luni de zile. El mă ceartă că de ce face noaptea antrenamente. E tot timpul frustrat, dacă ratează a avut celălalt noroc, când nu joacă e supărat că nu-l bag, când nu joacă bine spune că a răcit şi nu e vina lui că a răcit. Când e el bine după aceea şi nu mai e răcit sau nu are probleme trebuie să-l iei tot pe el în lot, de ce să iau pe altul care poate s-a pregătit bine şi şi-a exploatat şansa care i s-a oferit atunci? Când am avut nevoie de el avea întindere, ei totdeauna au probleme şi trebuie să-i crezi. Păi ce să ştie Simion, a citit el vreodată în viaţa lui vreo carte de specialitate de fotbal ca să ştie ce îi trebuie să se pregătească? Păi ce să fac cu el miuţe şi 5 contra 2 că-i plac lui Simion? Păi Simion nu are antrenamente câte jocuri am au antrenate. Cum să spună el cum se fac antrenamentele, de unde să ştie? Eu nu am făcut la nimereală 23 de ani de antrenorat".

Simion nu s-a prezentat nici miercuri seară la antrenamente, el fiind convocat la conducerea clubului pentru discuţii în vederea rezilierii contractului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici