Valentin Sinescu: Poate ar fi fost mai bine să ne asumăm mai multe riscuri, dar am jucat prudent

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Valentin Sinescu, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 0-1, că poate ar fi fost mai bine ca formaţia sa să-şi asume mai multe riscuri decât să joace prudent.

3 afișări

"O victorie meritată pentru Dinamo. Am căutat să blochez de la început atuul formaţiei Dinamo şi anume axa Munteanu-Boubacar-Dănciulescu. După minutul 55 ştiam că pregătirea fizică a dinamoviştilor nu le va mai permite să evolueze la fel şi s-a mai echilibrat jocul, dar totuşi nu ştiu dacă un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil. Un punct era un rezultat bun, dar ştiam că va fi dificil. Risipa de energie a dinamoviştilor a fost peste toate celelate meciuri pe care le-au avut până acum. M-am temut de situaţia din Ghencea şi am zis că oamneii deştepţi învaţă din experienţe, dar nu s-a întâmplat asta. Poate ar fi fost mai bine să ne asumăm mai multe riscuri, dar am jucat prudent. Dacă randamentul unor jucător era cel obişnuit poate că astăzi dădeam o replică mai bună. Dinamo e o echipă redutabilă acasă, am văzut şi meciul de la Ploieşti în care nu a mai fost la fel. Probabil că în următoarele patru etape situaţia de la vârful clasamentului se va clarifica", a spus Sinescu.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I disputat pe Arena Naţională.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Alexe, în minutul 23, cu un şut din întoarcere de la 10 metri, după o centrare din partea stângă a lui Curtean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici