Valerică Găman: Am plecat de bunăvoie, Mititelu ne-a eliberat nişte hârtii să devenim liberi

Căpitanul echipei Universitatea Craiova, Valerică Găman, a declarat, joi, la postul craiovean de televiziune 3tv, că a plecat de bunăvoie din cantonamentul de la Govora, împreună cu Ştefan Bărboianu, menţionând că Adrian Mititelu a fost cel care le-a eliberat "nişte hârti să devină liberi".

19 afișări
Imaginea articolului Valerică Găman: Am plecat de bunăvoie, Mititelu ne-a eliberat nişte hârtii să devenim liberi

Adrian Mititelu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Am plecat de bunăvoie, nu am aruncat genţile pe geam, aşa cum se spune, am ieşit pe uşă, el ne-a eliberat nişte hârtii să devenim liberi, poate nu-i convine de mine, poate am salariul mare. Nu mă mai întorc la Universitatea atât timp cât este Adrian Mitelu, este amatorism, sclavie, vedeţi cum a procedat cu domnul Piţurcă, dar mai ales cu noi, cu jucătorii. Eu am demonstrat faţă de alţii că merit să îmbrac tricoul acestei echipe, dar aici domneşte minciuna, amatorismul şi nu este bine.

Nu ne-a spus Victor Piţurcă să plecăm de la echipă. Mititelu ne-a promis multe şi luna de pe cer, dar nu s-a ţinut de cuvânt. Am şi bani de doi ani neprimiţi. Am de primit patru salarii restante, plus că am intrat în luna a cincea. Eu am primit un act, poate nu eram bun. Eu am jucat cu sufletul pentru echipă. Mesajul meu către suporteri este că nu mai suportam sclavia. Este greu că se destramă echipa. Din momentul în care a închis uşa domnului Piţurcă, pentru mine totul este 0. Atmosfera este proastă, mulţi vor să plece", a spus Găman.

La rândul său, Ştefan Bărboianu a declarat: "Câte ticăloşenii au fost la Universitatea şi nu au fost descoperite, domnul Mititelu spune că noi suntem ticăloşi. Când a vrut să fie profesionism la echipă s-a stricat. În cele şase meciuri cu domnul Piţurcă ne simţeam protejaţi. Noi ne-am rupt picioarele pentru echipa asta. Nu mai puteam suporta aşa ceva. Totul a început când a început cearta între domnul Piţurcă şi domnul Mititelu. Totul era profesionist la club, de când a fost domnul Piţurcă, se dădeau banii aproape la zi. În schimb, amatorism.

Am aflat şi eu că domnul Mititelu l-a certat pe domnul Stângă de ce mă forţează pe mine. Se laudă că mă forma el, dar mereu mă jignea. Am primit telefoane, sunt jignit, sunt făcut nemernic. Nu mai suportăm, i-am spus în faţă, era obişnuit să îi spun «Da, domnul Mititelu». Mereu spune să tragem la campionat, dar numai minciuni din partea lor. Suporterii să nu fie supăraţi că ce am făcut spre binele nostru, dar să se termine cu această sclavie. Este păcat că este amatorism. Am fost cedat de minciunile dânsului. Sunt şi alţi jucători, dar cred că nu au curaj să o facă. Dacă nici domnul Piţurcă nu a fost respectat, cine ar putea să facă. Suporterii ştiu ce este de făcut. Nu m-am bucurat aşa cum a spus, că a plecat domnul Piţurcă, nu este adevărat".

Doi dintre componenţii echipei Universitatea Craiova, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, au fugit, în noaptea de marţi spre miercuri, din cantonamentul formaţiei de la Govora. Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că cei doi jucători care au plecat din cantonamentul de la Govora au fost "furaţi" de Victor Piţurcă, fostul manager general al grupării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici