Valeriu Iftime: Dacă nu batem Viitorul, ne întoarcem în găleată

Finanţatorul formaţiei FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că o victorie în faţa grupării Viitorul Constanţa este extrem de importantă pentru rămânerea în Liga I, iar un eventual insucces ar readuce echipa pregătită de Leontin Grozavu în zona retrogradării.

41 afișări
Imaginea articolului Valeriu Iftime: Dacă nu batem Viitorul, ne întoarcem în găleată

Valeriu Iftime: Dacă nu batem Viitorul, ne întoarcem în găleată (Imagine: Marius Cristescu / Mediafax Foto)

"Venim după trei victorii consecutive, dar dacă nu batem Viitorul, ne întoarcem în găleată! Nici nu vreau să mă gândesc câte pastille voi fi nevoit să iau pentru inimă la acest meci! E un joc foarte important deoarece Viitorul este o echipă aflată în luptă cu noi pentru rămânerea în Liga I. Este o formaţie care în ciuda tinereţii poate fi extrem de periculoasă şi care chiar joacă fotbal. După discuţiile purtate cu Leo (n.r. - antrenorul Leontin Grozavu), sunt convins că băieţii au înţeles importanţa acestui joc şi că vor da sută la sută pe teren în acest meci. Dacă batem, se mai liniştesc lucrurile pentru noi", a spus Valeriu Iftime.

Oficialul formaţiei botoşănene a mai precizat că regretă absenţa lui Marius Croitoru: "Va conta foarte mult pentru noi absenţa lui Marius Croitoru. El este un jucător determinant, care a făcut meciuri
extraordinare în ultima perioadă. În ciuda vârstei, Marius este un jucător foarte bun şi un factor de coeziune în rândul echipei. Sper ca Leo să găsească un înlocuitor care să se ridice la nivelul arătat în ultimele meciuri de Marius".

Formaţia FC Botoşani va întâlni duminică, pe teren propriu, echipa Viitorul Constanţa, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici