Valeriu Iftime: Fotbalul îl pedepseşte pe cel relaxat

Finanaţatorul clubului FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, joi, la finalul partidei terminate la egalitate, scor 1-1 (1-0), cu Ţhinvali, că este în continuare optimist şi crede că echipa sa poate bate la Tbilisi.

123 afișări
Imaginea articolului Valeriu Iftime: Fotbalul îl pedepseşte pe cel relaxat

Valeriu Iftime: Fotbalul îl pedepseşte pe cel relaxat (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am avut şi puţin ghinion. Ei au marcat la singura ocazie avută. Au dat un gol norocos. După golul marcat, au tras de timp, s-au trântit pe jos. Noi, după pauză, am fost parcă prea relaxaţi, eram convinşi că îi batem. Am tratat multe faze prea uşor. Am avut multe ocazii. L-am băgat şi pe portarul lor în mână. Acum e tardiv să mai vorbim. Fotbalul îl pedepseşte pe cel relaxat", a spus Iftime.

Patronul grupării botoşănene este convins că echipa sa se poate califica: "Nu cred că echipa s-a schimbat foarte mult, chiar dacă au venit mai mulţi jucători. Croitoru a jucat destul de slab, dar mă aştept să arate mai multe în retur. Pe benzi nu am impresionat. Şi în atac, mă aşteptam mai mult de la Roman, dar are timp să demonstreze. Hadnagy nu a impresionat nici el. Plămadă a greşit la gol, dar a avut două ocazii de a marca. Mi-au plăcut Costin şi Vaşvari. Pornim cu şansa a doua, dar eu sunt optimist şi îmi place când suntem outsideri. Cred că putem să revenim şi să ne motivăm. Sunt convins că putem bate acolo. Ne putem califica".

Echipa FC Botoşani a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formaţia georgiană Ţhinvali, în prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Europa, acesta fiind debutul formaţiei moldovene în cupele europene.

Gazdele au deschis scorul prin Ivanovici, în minutul 21, oaspeţii reuşind egalarea prin Katşarava, în minutul 46.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici