EXCLUSIV - Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, a scăpat de emoţiile infectării cu noul coronavirus: "Tot lotul e negativ"

  • Valeriu Iftime, patron FC Botoşani: "Totul lotul este negativ"
  • Jucătorii şi membrii staff-ului tehnic au fost testaţi pentru coronavirus, după ce, joi, 11 iunie, medicul echipei, Petrică Rădăuceanu, a fost diagnosticat pozitiv
  • În etapa a patra din play-off, programată iniţial pentru sâmbătă, 20 iunie, FC Botoşani întâlneşte CFR Cluj
406 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV - Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, a scăpat de emoţiile infectării cu noul coronavirus: "Tot lotul e negativ"

FC Botoşani a scăpat de emoţii şi de izolare. Valeriu Iftime, patronul echipei, a declarat, pentru Mediafax, că niciun membru al clubului nu este infectat cu noul coronavirus. Jucătorii şi staff-ul tehnic au fost testaţi marţi dimineaţă, 16 iunie.

"Tot lotul este negativ. Cu siguranţă vom juca meciul cu CFR Cluj", a spus Valeriu Iftime, pentru Mediafax. 

Joi, 11 iunie, Dinamo a anunţat că un magazioner are coronavirus, iar pe seară a apărut şi la FC Botoşani un caz. Medicul echipei din Moldova, Petrică Rădăuceanu, a fost infectat cu noul virus. FC Botoşani trebuia să redeschidă campionatul, cu partida de pe "Ion Oblemenco" de vineri, 12 iunie, cu Universitatea Craiova. Meciul a fost amânat, iar echipa s-a întors în Moldova joi noapte. De atunci, jucătorii şi staff-ul tehnic au stat în izolare. 

Acum, jucătorii echipei vor putea relua antrenamentele şi să pregătească următorul meci din Liga, cu CFR Cluj. Rămâne de văzut dacă partida se va juca sâmbătă, 20 iunie, atunci când a fost programat meciul sau va fi mutată pe luni-marţi.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici