Vali Badea şi-a reluat antrenamentele

Atacantul echipei Steaua, Valentin Badea, care în ultimele zile a acuzat dureri la spate, s-a pregătit normal, luni, alături de coechipieri, dar de la antrenament a lipsit fundaşul Pawel Golanski, a cărui accidentare a recidivat.

1 afișare
Imaginea articolului Vali Badea şi-a reluat antrenamentele

Vali Badea şi-a reluat antrenamentele

Badea nu a participat la antrenamentul de vineri după-amiază al Stelei, el acuzând dureri la spate după şedinţa de pregătire de dimineaţă. El nu a fost folosit nici în meciul amical de sâmbătă, cu Intergaz Bucureşti, scor 2-1.

Pawel Golanski, care îşi reluase, vineri, pregătirile, după ce a fost indisponibil din cauza unor probleme musculare, a resimţit din nou dureri şi a plecat în Polonia pentru un control medical.

La antrenamentul de luni au participat şi Bănel Nicoliţă, revenit de la naţionala României deoarece este suspendat pentru întâlnirea cu Luxemburg, şi Romeo Surdu, recuperat după o accidentare.

Mijlocaşul Florin Lovin a lipsit şi luni de la antrenament, el pregătindu-se doar în sala de forţă.

Fundaşul Sorin Ghionea a revenit de la Bologna, unde a fost supus, joi, unei artroscopii, şi a început programul de refacere la stadion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici