Vali Badea şi Eric Bicfalvi, indisponibili pentru meciul cu Timişoara

Atacantul Valentin Badea şi mijlocaşul Eric Bicfalvi sunt indisponibili pentru meciul pe care Steaua îl va disputa, duminică, în deplasare, împotriva formaţiei Poli Ştiinţa Timişoara, primul acuzând o stare de oboseală accentuată, iar cel de-al doilea suferind o contuzie la piciorul drept.

5 afișări
Imaginea articolului Vali Badea şi Eric Bicfalvi, indisponibili pentru meciul cu Timişoara

Vali Badea şi Eric Bicfalvi, indisponibili pentru meciul cu Timişoara

Potrivit site-ului oficial al FC Steaua, Badea resimte o oboseală accentuată, antrenorul Marius Lăcătuş şi membrii staff-ului tehnic hotărând, de comun acord cu jucătorul, ca acesta să fie menajat la întâlnirea din etapa a XIII-a a Ligii I.

La meciul cu Poli Ştiinţa Timişoara, Lăcătuş nu va putea conta nici pe Eric Bicfalvi, care în timpul antrenamentului de vineri a suferit o contuzie la piciorul drept.

FC Steaua a anunţat şi situaţia celor trei fotbalişti indisponibili cel puţin până în iarnă, Mirel Rădoi, Mihăiţă Pleşan şi Sorin Ghionea.

Rădoi, aflat la Bologna după o intervenţie chirurgicală la genunchiul stâng, a fost consultat la începutul săptămânii de profesorul Marcaci, care l-a şi operat. Căpitanul stelist ar urma să înceapă alergările uşoare la sfârşitul lunii noiembrie, tot la clinica de la Bologna, unde face recuperarea.

Mihăiţă Pleşan, operat după o fractură de peroneu, lucrează intensiv în sala de forţă, pentru a recupera deficitul muscular creat, urmând ca, în maximum trei săptămani să înceapă alergările.

Fundaşul Sorin Ghionea va pleca săptămâna viitoare în Italia pentru a efectua ultima parte a recuperării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici