Vali Bulgaru: Îl susţinem pe Peseiro, dar dacă mai pierde un meci trebuie să-şi dea demisia

Liderul galeriei echipei Rapid, Vali Bulgaru, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că antrenorul Jose Peseiro, reinstalat în funcţie de conducerea clubului, va fi susţinut de suporteri, dar în situaţia în care mai pierde un meci trebuie să îşi dea demisia.

80 afișări
Imaginea articolului Vali Bulgaru: Îl susţinem pe Peseiro, dar dacă mai pierde un meci trebuie să-şi dea demisia

Jose Peseiro (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne-am întâlnit, joi seară, cu Peseiro şi cu staful lui. Am fost cam 500 de suporteri, fiecare dintre noi l-a întrebat şi i-a transmis ce a dorit. I-am spus ce înseamnă Rapid pentru noi şi că aşteptăm ca echipa să câştige fiecare meci. Împreună am ajuns la concluzia că îl vom susţine, nu vom mai scanda împotriva lui şi nu vom mai protesta. Dar dacă mai pierde un meci trebuie să îşi dea demisia", a spus Vali Bulgaru.

Suporterii rapidişti s-au întâlnit, joi seară, cu antrenorul Jose Peseiro şi cu secunzii acestuia, însoţiţi de noul director general adjunct al clubului, Nicolae Manea. În timpul întâlnirii care a durat aproximativ două ore, Peseiro le-a explicat suporterilor că este capabil să redreseze echipa şi că în curând aceasta va intra în lupta pentru titlu.

Tehnicianul Jose Peseiro a fost suspendat, săptămâna trecută, din funcţia de antrenor principal al formaţiei Rapid după eliminarea din Cupa UEFA, iar miercuri a fost reinstalat de conducerea clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici