Valvis: Rezultatele auditului sunt aşteptate în maxim trei săptămâni

Actionarul FC Rapid Jean Valvis a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că rezultatele auditului care va fi efectuat la clubul bucureştean de către organizaţia internaţională Delloite & Touche vor fi aflate în maxim trei săptămâni.

8 afișări
Imaginea articolului Valvis: Rezultatele auditului sunt aşteptate în maxim trei săptămâni

Valvis: Rezultatele auditului sunt aşteptate în maxim trei săptămâni (Imagine: Mediafax Foto)

"Ieri, 10 martie 2009, prin acorduri, angajamente şi contracte semnate între organizaţia internaţională de audit Delloite & Touche, clubul Rapid şi Jean Valvis s-a decis efectuarea imediată a unui audit financiar, precum şi a unui audit legal a clubului Rapid. Rezultatele sunt aşteptate în maxim trei săptămâni", a spus oficialul FC Rapid.

Jean Valvis a precizat că acest audit reprezintă un moment unic în fotbalul românesc: "Este un moment unic în istoria fotbalului din România. Prin această primă iniţiativă de auditare încep procedurile care duc fotbalul din România spre o industrie sportivă adevărată, una modernă şi europeană".

În ceea ce priveşte problemele salariale ale jucătorilor, oficialul FC Rapid a afirmat că acestea s-au rezolvat printr-un împrumut care acoperă toate cheltuielile din luna ianuarie. "Salariile şi chiriile au fost acoperite. Clubul s-a împrumutat cu o sumă care acoperă şi salariile şi chiriile pe luna ianuarie", a încheiat acţîionarul rapidist.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici