Van Buyten va pleca de la Bayern Munchen

Fundaşul belgian Daniel Van Buyten a anunţat, marţi, că va pleca de la Bayern Munchen, el aflându-se la final de contract, informează presa belgiană.

74 afișări
Imaginea articolului Van Buyten va pleca de la Bayern Munchen

Daniel Van Buyten (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Am discutat cu Bayern şi am încheiat colaborarea. Dar sunt binevenit aici într-o altă postură", a declarat fundaşul de 36 de ani, venit la Munchen în 2006.

Van Buyten a confirmat şi că se va retrage din echipa naţională a Belgiei după Cupa Mondială din Brazilia.

În opt sezoane la Bayern Munchen, "Big Dan" a câştigat de patru ori Bundesliga, de patru ori Cupa Germaniei, o dată Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al cluburilor.

Fost jucător la Charleroi, Standard Liege, Olympique Marseille, Manchester City şi Hamburger SV, Van Buyten are 78 de selecţii în echipa naţională a Belgiei pentru care a marcat zece goluri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici