Van der Vaart neagă că va pleca de la Real Madrid pentru a reveni la Ajax Amsterdam

Mijlocaşul olandez Rafael van der Vaart, care a evoluat foarte puţin ca titular pentru Real Madrid în acest sezon, a declarat că vrea să se bată pentru un loc în echipa spaniolă în viitorul an competiţional, nedorind o revenire la clubul la care s-a format, Ajax Amsterdam, informează AFP.

3 afișări

"Sper să pot obţine un loc de titular la Real în sezonul viitor. Totuşi, dacă nu voi intra în planurile noului antrenor (n.r. - Manuel Pellegrini), în niciun caz nu voi reveni la Ajax. Este prea devreme", a spus mijlocaşul olandez.

Potrivit presei olandeze şi spaniole, noul preşedinte al clubului Real Madrid, Florentino Perez, are intenţia să nu-i păstreze la echipă pentru sezonul viitor pe jucătorii olandezi (Van der Vaart, Sneijder, Robben, Drenthe, Huntelaar, Van Nistelrooy) legitimaţi în prezent la formaţia madrilenă.

"Nu am auzit absolut nimic legat de acest subiect. Nu am alt scop decât acela de a rămâne la Real", a asigurat atacantul Klaas-Jan Huntelaar. Van der Vaart şi Huntelaar mai au contract pentru încă patru sezoane cu gruparea din Madrid.

În altă ordine de idei, vicecampiona Spaniei va disputa, în luna august, partide amicale împotriva echipei canadiene FC Toronto, urmată de o dispută în faţa formaţie DC United în cadrul unui turneu de pregătire din presezon, se precizează într-un comunicat al grupării madrilene.

Real va disputa jocul cu FC Toronto, la 7 august, pe arena BMO Field, în timp ce duelul cu DC United este programat două zile mai târziu pe stadionul Fedex Field din Washington.

Grupare Real Madrid l-a prezentat, marţi, pe noul antrenor, chilianul Manuel Pellegrini, la o zi după ce Florentino Perez şi-a preluat prerogativele de preşedinte al clubului madrilen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici