Van der Vaart: Nu am zis niciodată că mi-aş dori să mă transfer la Chelsea

Mijlocaşul olandez al echipei Real Madrid, Rafael van der Vaart, a negat, luni, informaţiile apărute în presa engleză în care se făcea referire la o posibilă dorinţă a sa de a se trasfera la formaţia Chelsea Londra, la finalui acestui sezon, informează AFP.

5 afișări

"Am auzit zvonuri legate de o posibilă dorinţă a mea de a pleca la Chelsea. Totuşi, eu nu am zis niciodată acest lucru. Nu am decis încă nimic şi nu ştiu nimic despre viitorul meu. Se vor întâmpla multe lucruri la Real Madrid în vară. Va veni un nou preşedinte, poate şi un nou antrenor, deci să aşteptăm să vedem", a declarat internaţionalul olandez pe site-ul său de internet.

Presa britanică a scris recent despre un posibil transfer al mijlocaşului olandez la gruparea Chelsea, la finalul acestui sezon.

Van der Vaart a fost destul de rar titular în echipa madrilenă de la sosirea tehnicianului Juande Ramos, care se află la conducerea tehnică a Realului din luna decembrie 2008, atunci când l-a înlocuit pe germanul Bernd Schuster.

Rafael van der Vaart este legitimat la campiona Spaniei din vara anului 2008, când a fost transferat contra sumei de 13 mlioane de euro de la clubul Hamburger SV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici