Van der Wiel (PSG), indisponibil pentru meciul cu Bayer Leverkusen

Fundaşul lateral dreapta Gregory van der Wiel va lipsi cel puţin la meciul pe care echipa sa, PSG, îl va disputa, miercuri, pe teren propriu, cu Bayer Leverkusen, în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, din cazua unei accidentări la genunchi, a anunţat clubul francez.

72 afișări
Imaginea articolului Van der Wiel (PSG), indisponibil pentru meciul cu Bayer Leverkusen

Gregory Van der Wiel (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Jucătorul olandez se află în Germania, unde urmează un tratament la genunchiul drept.

"Van der Wiel va lispi în această săptămână pentru a urma un tratament la Munchen, aprobat şi urmărit de Paris Saint-Germain, din cazua durerilor cronice pe care le resimte la genunchiul drept", a indicat, marţi, clubul din capitala Franţei, într-un comunicat.

Fotbalistul nu va juca probabil nici în meciul cu AS Saint-Etienne, programat, duminică, în campionat.

Christophe Jallet, revenit în lot, săptămâna trecută, după ce a suferit o operaţie la spate, ar urma să-l înlocuiească pe Van der Wiel la meciul cu Leverkusen. În partida tur, PSG a învins, în deplasare, pe Bayer, cu scorul de 4-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici