Van Gaal: Am marcat din ofsaid, am jucat fără minte

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Louis van Gaal, a declarat, miercuri, după meciul câştigat în faţa grupării italiene AC Fiorentina, scor 2-1, în Liga Campionilor, că golul victoriei a fost marcat dintr-un ofsaid evident, însă adversarii au punctat fără a-şi crea ocazii.

17 afișări
Imaginea articolului Van Gaal: Am marcat din ofsaid, am jucat fără minte

Van Gaal: Am marcat din ofsaid, am jucat fără minte (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fiorentina a jucat foarte bine tactic, dar nu a avut ocazii şi totuşi a marcat un gol, ceea ce este decepţionant pentru noi. Însă noi nu am reuşit să ne folosim mintea aşa cum trebuie. Am alergat prea mult după minge şi am folosit lansări prea lungi. Al doilea gol al nostru a fost marcat dintr-un ofsaid clar, am avut mare noroc", a recunoscut olandezul.

La rândul său, antrenorul formaţiei italiene, Cesare Prandelli, a spus că Fiorentina a făcut un joc mare la Munchen.

"Toată lumea recunoaşte că golul lui Klose ar fi trebuit anulat pentru ofsaid. A fost o fază clară. Altfel, am avut o prestaţie măreaţă. Am jucat aşa cum am pregătit meciul. La pauză, băieţii mei erau puţin demoralizaţi, dar i-am revigorat şi au reuşit să continue foarte bine".

Echipa germană Bayern Munchen a învins, miercuri, pe teren propriu, scor 2-1 (1-0), formaţia italiană AC Fiorentina, într-un meci contând pentru manşa întâi a optimilor de finală din Liga Campionilor. Atacantul român Adrian Mutu nu a făcut parte din lotul Fiorentinei, din cauza suspendării dictate de UEFA, după ce a fost depistat pozitiv la două controale antidoping, în ianuarie 2010.

Vezi aici rezumatul video al meciului.

Meciul retur va avea loc la 9 martie, în Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici