Van Gaal: Nu mă aşteptam la această diferenţă de scor, România se va bate cu Ungaria la locul doi

Selecţionerul naţionalei Olandei, Louis van Gaal, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu România, scor 4-1, că nu se aştepta la o diferenţă aşa mare şi crede că "tricolorii" se vor bate cu Ungaria la locul doi în grupa D.

157 afișări
Imaginea articolului Van Gaal: Nu mă aşteptam la această diferenţă de scor, România se va bate cu Ungaria la locul doi

Van Gaal: Nu mă aşteptam la această diferenţă de scor, România se va bate cu Ungaria la locul doi (Imagine: AFP - MEdiafaxFoto)

"Cred că acum suntem favoriţi la câştigarea grupei. Pentru locul al doilea se vor bate Ungaria şi România, dar cred că şi Turcia are un «11» bun, dar nu o echipă. Nu mă aşteptam la această diferenţă de scor. România e bine organizată, dar noi i-am provocat să ne atace şi asta ne-a favorizat. Mi-au plăcut doi jucători ai României, dar nu-i înţelept să spun care pentru că vom juca şi în retur împotriva lor", a afirmat Van Gaal.

Tehnicianul olandez consideră că Tamaş trebuia eliminat, dar şi că la duelul Martins Indi - Adi Popa se putea dicta penalti pentru România: "Tamaş l-a faultat în mod intenţionat pe Lens, credeam că va fi eliminat pentru că l-am văzut pe român părăsind terenul, dar până la urmă arbitrul i-a dat cartonaş galben jucătorului meu. Am avut şi un penalti la Van Persie în repriza a doua. Martins Indi nu este obişnuit să joace pe postul acela, dar s-a decurcat foarte bine. I-am zis să fie atent la fazele defensive şi mi-a spus că la faza cu Popa şi-a folosit corpul, dar că nu poate garanta că nu a fost fault".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici