Van Persie va lipsi din naţionala Olandei pentru meciul cu Macedonia

Atacantul Robin van Persie, care suferă de o durere la abdomen, a declarat forfait pentru meciul pe care naţionala Olandei îl va disputa, miercuri, cu Macedonia, în preliminariile CM-2010, a anunţat forul olandez, citat de AFP

7 afișări

Van Persie, care a marcat unul din golurile cu care Olanda a câştigat, sâmbătă, disputa cu Scoţia (3-0), a fost titular în naţionala ţării sale în acest joc pe postul de mijlocaş coordonator în locul lui Wesley Sneijder.

Mijlocaşul formaţiei Real Madrid ar trebui să revină în primul 11 al reprezentativei batave pentru jocul de miercuri. Sneijder s-a declarat "dezamăgit" de faptul că nu a fost titularizat în partida de sâmbătă.

Potrivit presei olandez, un alt componet al echipei pregătite de Bert van Marwijk care a acuzat o leziune în meciul cu Scoţia, atacantul Arjen Robben, va fi apt pentru disputa contra Macedoniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici