Vânzările de bilete pentru Cupa Mondială feminină FIFA a depăşit bariera de un milion

FIFA a declaratvineri că ediţia din acest an a Cupei Mondiale de fotbal feminin este pe cale să devină evenimentul sportiv feminin independent cu cel mai mare număr de participanţi din istorie, după ce vânzările de bilete au depăşit bariera de un milion.

73 afișări
Imaginea articolului Vânzările de bilete pentru Cupa Mondială feminină FIFA a depăşit bariera de un milion

Vânzările de bilete pentru Cupa Mondială feminină FIFA a depăşit bariera de un milion

Gianni Infantino, preşedintele FIFA, a declarat că, la momentul comunicării, au fost vândute 1.032.884 de bilete pentru turneul din Australia şi Noua Zeelandă.

Această cifră este deja mai mare decât totalul vânzărilor pentru Cupa Mondială de fotbal feminin din 2019 din Franţa.

"Australia şi Noua Zeelandă 2023 este pe cale să devină cea mai frecventată Cupă Mondială feminină FIFA din istorie", a declarat Infantino.

"Viitorul este al femeilor - şi le mulţumim fanilor pentru că au susţinut ceea ce va fi cea mai mare Cupă Mondială Feminină FIFA de până acum.

"Impulsul este în creştere în ţările gazdă şi în întreaga lume, şi aştept cu nerăbdare să vă văd acolo pentru a fi martori la strălucirea stelelor fotbalului feminin pe scena mondială."

Cupa Mondială feminină va avea loc între 20 iulie şi 20 august, iar Statele Unite, de patru ori câştigătoare, îşi vor apăra titlul.

Co-gazdă, Noua Zeelandă va juca împotriva Norvegiei în meciul de deschidere din grupă la Eden Park din Auckland, iar Australia va începe împotriva Irlandei la Stadium Australia din Sydney, mai târziu în aceeaşi zi.

Stadium Australia va găzdui şi finala.

Marţi (6 iunie), FIFA a pus în vânzare încă 250.000 de bilete pentru toate cele 64 de meciuri ale turneului, care are pentru prima dată 32 de echipe.

În ciuda vânzărilor pozitive de bilete, turneul se confruntă cu absenţa difuzării TV în ţări precum Italia, Germania, Franţa, Spania şi Marea Britanie, ţări puternice din Europa.

Motivul este că nu s-a ajuns la niciun acord, Infantino susţinând că ofertele făcute au fost prea mici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici