Varga şi Bălan au evoluat la Rapid II după ce au primit vize de joc de la FRF

LPF a refuzat din nou, vineri, să le acorde vize de joc fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, însă FRF a făcut acest lucru, iar cei doi au evoluat deja pentru echipa Rapid II în Liga a III-a, a declarat, pentru MEDIAFAX, principalul acţionar al giuleştenilor, George Copos.

18 afișări
Imaginea articolului Varga şi Bălan au evoluat la Rapid II după ce au primit vize de joc de la FRF

Varga şi Bălan au evoluat la Rapid II după ce au primit vize de joc de la FRF (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am fost dimineaţă la LPF şi am făcut cerere pentru a primi vize de Liga I. Voiam să îi putem folosi în meciul cu Steaua. Ne-am rugat de cei de la ligă, dar ne-au refuzat şi nu înţeleg de ce, pentru că apoi am fost la federaţie, iar cei de acolo ne-au dat vizele pentru Liga a III-a imediat, iar Varga şi Bălan au jucat la această oră. Ştiu că au jucat în repriza a doua pentru Rapid în Liga III-a. Dacă am primit vize pentru Liga a III-a de la FRF înseamnă că transferurile lui Varga şi Bălan sunt perfect legale. În mod normal, cei de la LPF nu ar avea niciun motiv să refuze să ne dea vizele de Liga I. Noi am fost mereu de bună-credinţă", a spus Copos.

Rapid II a evoluat, vineri după-amiază, la Chitila, într-un meci pe teren propriu, cu CS Buftea, în etapa a XXIV-a a Seriei a III-a, partidă încheiată cu scorul de 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici