Vărzaru-victorie, Amariei-înfrângere, în Liga Campionilor

Viborg HK, la care joacă handbalista Cristina Vărzaru a învins sâmbătă, pe Byasen, în timp ce FCK Handbold, la care evoluează Carmen Amariei, a cedat în faţa rusoaicelor de la Dinamo Volgograd, în penultimele meciuri din grupele preliminare ale Ligii Campionilor.

12 afișări
Imaginea articolului Vărzaru-victorie, Amariei-înfrângere, în Liga Campionilor

Cristina Vărzaru (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Viborg HK nu a avut probleme cu norvegienele de la Byasen, pe care le-au învins, cu scorul de 29-22 (13-10). Cristina Vărzaru a fost titulară şi a marcat 7 goluri, pentru Viborg. Cu şapte puncte adunate în cinci meciuri, Viborg este deja calificată în grupele principale ale Ligii Campionilor, având de jucat ultima partidă din grupa A, în 16 ianuarie, cu Podravka Koprivnica.

În deplasarea din Rusia, FCK Handbold a avut probleme cu Dinamo Volgograd, care s-a impus cu 26-23 (15-13). Carmen Amariei a fost pe teren din primul minut, marcând 4 goluri pentru formaţia învinsă. Cu doar patru puncte din cinci meciuri jucate, FCK şi-a diminuat şansele de a accede în grupele principale, înaintea ultimei dispute din grupa D, în deplasare, cu Buducnost (16 ianuarie).

Campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea, va juca al cincilea meci din grupa C, duminică, pe teren propriu, cu ibericele de la Itxako (ora 19.00), fiind liderul clasamentului, cu 6 puncte. O victorie în partida cu Itxako îi asigură Oltchimului calificarea în grupele principale, încă înaintea jucătorii ultimului meci, în 17 ianuarie, cu Gyor, în deplasare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici