Vasas Budapesta - Poli Iaşi, scor 1-3, într-un meci amical

Formaţia Poli Iaşi a câştigat vineri seară, cel de-al doilea meci amical susţinut în cadrul stagiului de pregătire de la Siegendorf, scor 3-1(2-0), în faţa formaţiei maghiare, Vasas Budapesta.

19 afișări
Imaginea articolului Vasas Budapesta - Poli Iaşi, scor 1-3, într-un meci amical

Vasas Budapesta - Poli Iaşi, scor 1-3, într-un meci amical

Partida s-a disputat la Sopron, în Ungaria.

Pentru ieşeni au marcat Buta (5’), Bratu (40’) şi Bujor (80’), în timp ce pentru Vasas a înscris Nemeth (63’).

Antrenorul Petre Grigoraş a început partida cu următorul "11": Brăneţ - Buta, Ad. Ilie, Cr. Munteanu, Costache - Miclea, Bersnjak, Milea, Cr. Constantin - Bâlbă, Cr. Bratu.

În partea a doua a jocului, pentru ieşeni au evoluat: Marc - Străuţ, Straton, Pecnik, Fl. Sandu - Poparadu, Buhuşi, Tincu, Cigan - Bujor, Bolcsfoldi.

Poli Iaşi va susţine următorul meci amical luni, în compania unei alte formaţii din prima ligă maghiară, ETO Gyor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici