Vasile Maftei a semnat un contract pe trei sezoane cu Unirea Urziceni

Fundaşul echipei Rapid, Vasile Maftei, a semnat, miercuri, un contract valabil trei sezoane cu gruparea Unirea Urziceni şi se va alătura lotului condus de Dan Petrescu direct în cantonamentul din Scoţia.

48 afișări
Imaginea articolului Vasile Maftei a semnat un contract pe trei sezoane cu Unirea Urziceni

Vasile Maftei a semnat un contract pe trei sezoane cu Unirea Urziceni (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Începând cu 15 iulie, căpitanul, din ultimele sezoane, al Rapidului, Vasile Maftei, a devenit jucătorul Unirii Urziceni, echipă cu care are şansa să debuteze în grupele Ligii Campionilor. Solicitat de noua campioană a României, fundaşul rapidist a primit şi acceptul clubului giuleştean care, ţinând cont de ceea ce a făcut Maftei pentru Rapid, a fost de acord să cedeze jucătorul. Fostul de acum căpitan al Rapidului a devenit pentru trei ani jucătorul Unirii şi a mărturisit că îi va fi foarte greu să joace împotriva echipei sale de suflet, consolându-se cu ideea că nu va evolua pentru una dintre rivalele tradiţionale ale «vişiniilor»", se arată pe site-ul citat, într-un articol intitulat "Rapid îl lasă pe Maftei să joace în Liga Campionilor", informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

Este posibil ca Vasile Maftei să evolueze pentru ultima oară în tricoul formaţiei Rapid în amicalul de la Goch, cu Ankaraspor (ora 18.00), urmând ca probabil, vineri dimineaţă să plece spre Scoţia, locul de cantonament al echipei antrenate de Dan Petrescu.

În vârstă de 28 de ani, Vasile Maftei a evoluat opt ani la Rapid, echipă pentru care a jucat în 211 meciuri în prima ligă şi a marcat nouă goluri.

Palmaresul său la gruparea giuleşteană include un titlu de campion al Românei (2003), trei Cupe ale României (2002, 2006 şi 2007) şi trei Supercupe (2002, 2003 şi 2007), precum şi participarea în sferturile de finală ale Cupei UEFA (2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici