Vasile Stângă: Singurii care au crezut în această calificare au fost băieţii

Antrenorul echipei naţionale de handbal masculin a României, Vasile Stângă, a declarat, duminică, la sosirea la Bucureşti, că singurii care au mai crezut în calificarea "tricolorilor" la Campionatul Mondial au fost jucătorii.

17 afișări
Imaginea articolului Vasile Stângă: Singurii care au crezut în această calificare au fost băieţii

Vasile Stângă: Singurii care au crezut în această calificare au fost băieţii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"E mult mai frumos cu emoţii. Eu nu am dat peste nas nimănui, cred că băieţii au făcut-o. Singurii care au crezut în această calificare au fost băieţii şi grupul nostru. Am mers acolo cu multă încredere. Am studiat foarte bine echipa Rusiei, ne-am pregătit bine şi ne-au ieşit toate aspectele pe care le-am discutat. Cred că am realizat surpriza surprizelor, pentru că nimeni nu se aştepta să învingem Rusia într-o asemenea manieră şi mai ales la ei acasă", a spus Stângă.

Tehnicianul a afirmat că îşi doreşte ca echipa masculină a României să ajungă la nivelul celei feminine.

"Băieţii au dovedit că sunt fantastici. S-au adunat şi s-au concentrat în aceste momente grele şi au format o adevărată echipă. Sper ca această formulă să fie la începutul unui drum foarte bun. Noi vrem să-i învăţăm pe băieţi că trebuie să mergem la câştig în fiecare meci, indiferent de adversar. Avem o echipă frumoasă, formată din mulţi băieţi tineri, care au evoluat foarte mult timp împreună. Sperăm să le facem concurenţă şi fetelor. Pe vremea mea, fetele nu existau, iar acum ele sunt mult mai sus. Vrem să ajungem şi noi ca ele", a adăugat Vasile Stângă.

Reprezentativa de handbal masculin a României

s-a calificat la Campionatul Mondial din 2011

, după ce a învins, sâmbătă, în deplasare, selecţionata Rusiei, cu scorul de 37-32 (16-13), în manşa retur a barajului, după ce în tur pierduse cu scorul de 28-32.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici