Vasile Turcu: La Dinamo ar mai putea veni un jucător sau doi

Vicepreşedintele FC Dinamo, Vasile Turcu a declarat, joi, la Gala Sportului Dinamovist, că este posibil ca gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare să transfere în pauza de iarnă unul sau doi jucători, în funcţie de solicitările conducerii tehnice.

1 afișare
Imaginea articolului Vasile Turcu: La Dinamo ar mai putea veni un jucător sau doi

Vasile Turcu: La Dinamo ar mai putea veni un jucător sau doi

"În pregătiri plecăm cu tot lotul şi probabil, dacă va fi nevoie, vor veni poate un jucător sau doi. Uşa spre plecări este închisă definitiv, în afară de probabil câţiva jucători, doi, trei, care n-au mai intrat în calculele lui Cornel Dinu. Avem un lot destul de valoros, am încredere şi sperăm să luăm cele două obiective pe care ni le-am propus, Cupa României şi să prindem un loc în cupele europene", a declarat Turcu.

Întrebat dacă s-a relansat campionatul după victoria Rapidului în ultima partidă a anului 2007 din Liga I, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, cu scorul de 1-0, Turcu consideră că primăvara anului 2008 va fi una "de foc". "Da, sincer să fiu da. Cred că va fi o primăvară de foc. Campionatul e lung. Avem şi noi două obiective foarte clare, în primul rând Cupa României şi un loc în cupele europene", a mai spus oficialul dinamovist.

Vicepreşedintele dinamovist speră ca echipa antrenată de Cornel Ţălnar şi Cornel Dinu să revină la forma din sezonul trecut: "Ne-a prezentat domnul Cornel Dinu programul de pregătire. E treaba dumnealor, împreună cu domnul Cornel Ţălnar, ei sunt cei care de fapt îi pregătesc şi sper ca printr-o pregătire corespunzătoare să începem returul aşa cum trebuie. Să jucăm mai cu forţă, cu determinare, cu altceva şi am încredere că se va schimba şi jocul lui Dinamo, revenind la cel din sezonul 2006/2007".

Referitor la un eventual transfer al lui Ianis Zicu, Turcu spune că mijlocaşul dinamovist nu va pleca decât la o echipă din străinătate. "Zicu e un jucător valoros, e de la vârsta de 13 ani la Dinamo. E un jucător pe care ni l-am dorit toţi. Am făcut eforturi să-l aducem în vară. Probabil cu el în echipă, chiar în preliminariile cu Lazio, Dinamo ar fi avut poate altă faţă şi am fi avut alte şanse. Zicu nu este de vânzare, el poate va pleca doar la o echipă din afară, nu din România. Aia cu Steaua a fost o glumă aruncată de vreun stelist. Nici nu se pune problema", a mai spus Turcu.

Conducătorul dinamovist spune că nu este posibilă o despărţire de fundaşul Cristi Pulhac, chiar dacă jucătorul îşi doreşte acest lucru: "Hai să fim serioşi. Pulhac este şi el un jucător valoros, poate cel mai valoros fundaş de bandă stângă din România şi din punctul nostru de vedere, dacă va fi transferat, va fi numai la o echipă din străinătate, nu din România".

Turcu a refuzat să comenteze o eventuală revenire a lui Gigi Neţoiu printre acţionarii grupării "alb-roşii" în acestă iarnă: "Are cumva domnul Neţoiu vreun băiat care joacă fotbal? Hai să nu discutăm de problemele noastre interne, administrative!".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici