Venus Williams o răzbună pe Serena. Salvează o minge de meci şi o învinge pe Vinci, calificându-se în FINALĂ la Wuhan

Jucătoarea Venus Williams, locul 24 WTA, şi-a "răzbunat" sora, reuşind să o elimine pe Roberta Vinci, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 15, în semifinale la Wuhan, după ce italianca i-a administrat Serenei Williams o înfrângere dureroasă la US Open, împiedicând-o să realizeze Marele Şlem.

651 afișări
Imaginea articolului Venus Williams o răzbună pe Serena. Salvează o minge de meci şi o învinge pe Vinci, calificându-se în FINALĂ la Wuhan

Venus Williams o răzbună pe Serena. Salvează o minge de meci şi o învinge pe Vinci, calificându-se în FINALĂ la Wuhan

Roberta Vinci reuşea în urmă cu trei săptămâni una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului, învingând-o pe cea mai bună jucătoare din lume, Serena Williams, la New York. Americanca era la două meciuri de al 22-lea Grand Slam din palmares şi al patrulea în 2015, ceea ce ar fi reprezentat o premieră din 1988. Serena Williams a acuzat eşecul dureros de la Flushing Meadows şi a decis să nu mai joace în 2015.

La primul turneu la care a evoluat după US Open, cel de categorie Premier 5 de la Wuhan, Vinci a ajuns din nou în semifinale, întâlnind-o de data aceasta pe sora Serenei. Condusă cu 5-2 în decisiv, italianca a întors scorul în favoarea ei, 6-5, şi a servit pentru meci. Ea a avut o minge de meci în acest ghem, la 40-30, dar Venus a anulat-o şi apoi a făcut break. Americanca s-a impus până la urmă cu scorul de 5-7, 6-2, 7-5 (4), după o partidă care a durat aproape două ore şi 45 de minute.

În ultimul act de la Wuhan Open, Venus Williams, aflată la 77-a finală de simplu din carieră (46 câştigate), a doua din 2015, va juca împotriva învingătoarei dintre spaniola Garbine Muguruza, locul 8 şi cap de serie numărul 5 şi germana Angelique Kerber, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 6, partidă care va avea loc tot vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici