Venus Williams vrea să revină în competiţie în februarie

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, care suferă de o boală autoimună, nu va participa la Openul Australiei, primul Grand Slam al anului, însă va reveni în competiţie în februarie.

77 afișări
Imaginea articolului Venus Williams vrea să revină în competiţie în februarie

Venus şi Serena Williams (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Sunt dezolată, dar nu voi participa la Openul Australiei 2012. După mai multe luni de tratament şi antrenamente am făcut progrese foarte mari pentru a reveni la o formă cât mai bună. Sunt aproape să-mi reiau competiţia în circuitul WTA. Şi intenţionez să revin pe teren în februarie", a anunţat Venus Williams, în vârstă de 31 de ani.

Fostul număr 1 mondial din circuitul WTA a fost diagnosticată în 2011 cu sindromul Sjogren, o maladie autoimună. Ea nu a mai evoluat de la finalul lunii august, când a abandodat în turul doi la US Open.

Venus, în prezent pe locul 102 în clasamentul WTA, a afirmat că boala îi provoacă lipsă de energie, oboseală şi dureri articulare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici