Verdict în instanţă: un fost star din rugby şi din fotbalul american, vinovat de viol

Jarryd Hayne, fostul mare jucător australian de rugby şi component al unei echipe de fotbal american, a fost găsit vinovat de viol de un judecător din Australia, potrivit BBC.

277 afișări
Imaginea articolului Verdict în instanţă: un fost star din rugby şi din fotbalul american, vinovat de viol

Verdict în instanţă: un fost star din rugby şi din fotbalul american, vinovat de viol

Fosta vedetă din liga australiană de rugby a fost judecată fiind acuzată de violarea unei femei în 2018.

Este pentru a treia oară când Hayne este judecat pentru acelaşi caz. Primul proces s-a încheiat fără pronunţare, iar al doilea verdict a fost anulat. Sentina din al treilea proces a fost pronunţată marţi. Jucătorul a petrecut deja nouă luni în închisoare, iar condamnarea va fi anunţată peste câteva zile.

Bărbatul de 35 de ani a negat în mod constant că a atacat-o pe femeie în dormitorul ei. El a susţinut că toate activităţile sexuale au fost consimţite şi că rănile femeii au fost accidentale.

Hayne este unul dintre cei mai titraţi sportivi din liga australiană de rugby. La finalul carierei, el a jucat şi pentru echipa de fotbal american San Francisco 49ers din NFL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici