Verstappen, în pole position după o sesiune de calificare agitată la Sao Paulo

Triplul campion mondial de Formula 1 al echipei Red Bull, Max Verstappen, a învins atât vremea, cât şi pe rivalii săi şi a obţinut pole position pentru Marele Premiu de la Sao Paulo, într-o sesiune de calificări întreruptă vineri la Interlagos din cauza condiţiilor "nebuneşti".

428 afișări
Imaginea articolului Verstappen, în pole position după o sesiune de calificare agitată la Sao Paulo

Sursa foto: MediafaxFoto

Charles Leclerc de la Ferrari, s-a alăturat lui Verstappen pe prima linie, cu Aston Martin-urile lui Lance Stroll şi Fernando Alonso pe locurile trei şi patru.

Verstappen a ieşit rapid de la boxe, în timp ce norii de furtună se anunţau, reuşind un tur rapid pentru a-şi asigura pole-ul provizoriu înainte ca rafalele de vânt, ploaia şi fulgerele să oprească acţiunea de pe circuit.

"Nu am ştiut când va lovi în calificări, am crezut că va lovi. Bineînţeles că este o vreme nebună", a declarat pilotul de 26 de ani, care şi-a asigurat al treilea titlu în Qatar luna trecută şi are acum 11 pole-uri în acest sezon.

Verstappen va urmări duminică cea de-a 17-a victorie a sezonului şi a 52-a a carierei, un record.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici