Vezi aici cu cine joacă România la preliminariile CE tineret

Reprezentativa de tineret a României va evolua în grupa 1, alături de Rusia, Republica Moldova, Letonia, Insulele Feroe şi Andorra, în preliminariile Campionatului European de tineret, ediţia 2009/2011, conform tragerii la sorţi de la Aarhus (Danemarca), informează site-ul frf.ro.

16 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cu cine joacă România la preliminariile CE tineret

Vezi aici cu cine joacă România la preliminariile CE tineret (Imagine: uefa.com)

Competiţia preliminară include 10 grupe (două cu câte şase naţionale şi opt cu câte cinci reprezentative), câştigătoarele acestora şi cele mai bune patru echipe care se vor clasa pe locul 2 urmând să dispute meciuri de baraj, tur-retur, cele şapte câştigătoare ale acestora calificându-se la turneul final (iunie 2011), alături de reprezentativa ţării gazdă, Danemarca, aceasta fiind calificată direct la faza finală.

Reprezentanţii federaţiilor din grupe urmează să stabilească programul meciurilor.

 

Săndoi: Nu e o grupă uşoară

"Multă lume ar spune că este o grupă uşoară, dar nu este nici pe departe aşa. E adevărat, nu am picat cu mari forţe, precum Italia, Franţa, Anglia, Germania, pentru a nu pomeni decât patru. Dar, pe de altă parte, Rusia nu e, şi ea, o forţă? Rusia rămâne Rusia la orice nivel. Uitaţi-vă numai la Euro-2008. Jucăm, aşadar, împotriva a trei naţionale din spaţiul ex-sovietic, Republica Moldova fiind o ţară care a înregistrat progrese, la nivel under-21, în ultima vreme. Să nu uităm că ne aflăm într-o grupă de şase echipe, ceea ce înseamnă multe meciuri, multe întâlniri duble, cu mai toate datele oficiale ocupate, ceea ce iarăşi nu este un aspect de omis", a declarat Săndoi.

Antrenorul naţionalei de tineret a României s-a aflat la Aarhus împreună cu Florin Prunea (directorul Relaţii Internaţionale al FRF), pentru tragerea la sorţi a preliminariilor CE de tineret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici