Vezi aici cum le-a transmis Mourinho lui Alonso şi Ramos să ia cartonaşe roşii - VIDEO

UEFA va deschide o anchetă în cazul cartonaşelor roşii primite de Xabi Alonso şi Sergio Ramos la meciul pe care Real Madrid l-a câştigat, marţi, în deplasare, scor 4-0, cu Ajax Amsterdam, madrilenii fiind bănuiţi că au luat intenţionat aceste avertismente, informează presa engleză.

30 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cum le-a transmis Mourinho lui Alonso şi Ramos să ia cartonaşe roşii - VIDEO

Vezi aici cum le-a transmis Mourinho lui Alonso şi Ramos să ia cartonaşe roşii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"UEFA va studia raportul arbitrului şi va lua o decizie", scrie The Guardian, care notează că membrii Comisiei de Disciplină a UEFA se vor reuni vineri.

Cei doi jucători, care aveau deja câte un cartonaş galben, au forţat primirea celui de-al doilea avertisment şi implicit eliminarea. În cazul în care nu ar fi făcut acest lucru, ei riscau să fie avertizaţi la meciul cu Auxerre din ultima etapă a grupelor şi astfel să fie suspendaţi pentru optimi. Însă, în acest caz, cei doi vor ispăşi suspendarea la meciul cu Auxerre şi vor fi apţi pentru optimi.

Conform imaginilor difuzate de cotidianul Marca, Mourinho i-ar fi cerut portarului de rezervă Jerzy Dudek să-i transmită lui Iker Casillas că Ramos şi Alonso trebuie să forţeze un al doilea galben. După ce a discutat cu Dudek, căpitanul madrilenilor i-a spus lui Ramos decizia lui Mourinho, iar acesta mai departe lui Alonso.

Postul de televiziune olandez NOS a transmis imagini în care Mourinho este surprins spunându-i în engleză lui Xabi Alonso "să se autoelimine aproape de prelungiri".

La finalul meciului, Mourinho s-a arătat foarte deranajat de faptul că jucătorii săi au fost eliminaţi, apreciind că aceştia au primit prea uşor avertismentele.

Presa spaniolă reaminteşte că Olympique Lyon a folosit aceeaşi strategie în 2007, cu Cris şi Juninho, iar UEFA a amendat gruparea franceză cu 10.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici