Vezi ce salariu cere Dan Petrescu pentru a veni la CFR Cluj

Înfrângerea de la München i-a determinat pe şefii CFR-ului să se gândească la înlocuirea lui Sorin Cîrţu, care nu pare să facă faţă pretenţiilor din Gruia. Prima variantă a cuplului Mureşan-Paszkany este Dan Petrescu, omul care pare capabil să obţină imediat un succes, oriunde antrenează.

48 afișări
Imaginea articolului Vezi ce salariu cere Dan Petrescu pentru a veni la CFR Cluj

Vezi ce salariu cere Dan Petrescu pentru a veni la CFR Cluj (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Totuşi, lui Cîrţu îi mai rămâne o mică şansă de a-şi salva scaunul: un parcurs impecabil în ce a mai rămas de jucat în Liga I, în 2010. Asta după ce conducătorii au emis recent semnale conform cărora mult mai important este campionatul, acolo unde acum CFR ocupă locul 11, cu 12 puncte, la 13 distanţă de liderul Oţelul. "Antrenorul este ţinut de rezultate, mai ales de cele din campionat", a afirmat marţi seara Arpad Paszkany.

800 de mii de euro este salariul cerut de Dan Petrescu pentru a veni la CFR Cluj.

Citeşte mai multe despre înlocuirea lui Sorin Cîrţu pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici